Blog

Gelukkig zijn er steeds meer en meer initiatieven om kinderen de juiste gezonde basis mee te geven.
Deze blog is een verzamelplaats van deze mooie initiatieven: professor Grutjes bezoekt enthousiaste ondernemers, leest boeken gericht op gezonde voeding, proeft gezonde snacks en staat zelf ook regelmatig in de keuken om recepten uit te proberen. 

Houdt deze pagina of de socials in de gaten voor nieuwe content! 
Heb je zelf een tip voor professor Grutjes? Stuur een berichtje naar info@professorgrutjes.nl.
 

per pagina
 • Grutjes bakt met Ralph & Jane
  Grutjes bakt met Ralph & Jane

  De bakmixen van Ralph Moorman en Janneke Rutten beloven verzadiging én hebben een hoge gemaksfactor. Daar wilde de drukbezette professor Grutjes natuurlijk meer van weten!

 • Grutjes leest Brain Balance Journal for Kids
  Grutjes leest Brain Balance Journal for Kids

  Schrijven in een journal kan heel gezond zijn: het zorgt voor ontspanning, creativiteit en helpt bij een positieve mindset. Charlotte Labee bracht een journal speciaal voor kinderen uit en deze viel onlangs op mijn deurmat.

 • Grutjes test de Tafelkaartjes van STERK & ZOET
  Grutjes test de Tafelkaartjes van STERK & ZOET

  Pedagoog en kindervoedingsdeskundige Iris ontwikkelde Tafelkaartjes om kinderen uit te dagen groenten en fruit te proeven. Daar wilde ik natuurlijk het fijne van weten, dus bestelde ik een setje.

 • Grutjes proeft de Frecious Young Box
  Grutjes proeft de Frecious Young Box

  'De Rolls Royce onder de juices', is wat ik over de sapjes van Frecious hoorde. Dat klinkt veelbelovend. Nog nieuwsgieriger werd ik toen ik hoorde dat ze nu ook een Young Box met sapjes speciaal voor kinderen hebben.

 • Grutjes kookt met het Kookspel
  Grutjes kookt met het Kookspel

  Eten moet een feestje zijn, wat mij betreft! Geen druk aan tafel of 'je moet je bordje leegeten', maar een gezellig samenzijn. 'Het Kookspel' klonk dan ook als muziek in mijn oren. Wat ik ervan vond? Dat lees je hier!

 • Grutjes proeft de Snoep Goed Box 2023
  Grutjes proeft de Snoep Goed Box 2023

  Ook dit jaar werd er tijdens de Nationale Week van Snoep Goed een Snoep Goed Box vol gezonde tussendoortjes uitgebracht. Tijd om de tussendoortjes te testen: hoe smaken ze, wat zijn echte aanraders en zijn ze wel echt zo gezond?

 • Grutjes proeft Little Monsters Chips
  Grutjes proeft Little Monsters Chips

  Little Monsters heeft een nieuw product: chips. Op de zak lees je dat ze 80% minder vet bevatten dan gewone chips. Is dat ook zo? En hoe smaken ze? Grutjes proeft Little Monsters Chips!

 • Grutjes speelt Banana Split
  Grutjes speelt Banana Split

  Weg met de geijkte dino’s en prinsessen: groenten en fruit kunnen ook een hoofdrol spelen in spelletjes en verhalen, bewijst het Belgische merk HÖNGRY. Het Grutjes testpanel test het nieuwe spel: Banana Split.

 • Grutjes proeft Groentegoed
  Grutjes proeft Groentegoed

  Gezonde smeersels boordevol groenten en zonder e-nummers? Daar wilde ik meer van weten! Grutjes proeft Groentegoed!

 • Grutjes leest Tafelklets
  Grutjes leest Tafelklets

  Een gezellige, ontspannen sfeer aan tafel stimuleert om nieuwe dingen te proeven en geeft een positieve associatie met het eten. Toen ik hoorde over het invulboek Tafelklets was ik er dan ook als de kippen bij...

 • Grutjes bezoekt Seacon Logistics
  Grutjes bezoekt Seacon Logistics

  Seacon Logistics richtte een stichting op om hun medewerkers én gezinnen gezond en vitaal te houden. Daar wilde professor Grutjes meer van weten!

 • Grutjes leest Pretpark de poepfabriek
  Grutjes leest Pretpark de poepfabriek

  Er werden meer dan 150.000 exemplaren van 'Pretpark de poepfabriek' verkocht. Professor Grutjes is nieuwsgierig naar deze bestseller over poep en kijkt vanaf de eerste pagina zijn ogen uit...

per pagina
© 2021 - 2023 Professor Grutjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel