Blog

Gelukkig zijn er steeds meer en meer initiatieven om kinderen de juiste gezonde basis mee te geven.
Deze blog is een verzamelplaats van deze mooie initiatieven: professor Grutjes bezoekt enthousiaste ondernemers, leest boeken gericht op gezonde voeding, proeft gezonde snacks en staat zelf ook regelmatig in de keuken om recepten uit te proberen. 

Houdt deze pagina of de socials in de gaten voor nieuwe content! 
Heb je zelf een tip voor professor Grutjes? Stuur een berichtje naar info@professorgrutjes.nl.
 

per pagina
 • Grutjes speelt het Slaaapie Toverkist Kaartspel
  Grutjes speelt het Slaaapie Toverkist Kaartspel

  Kindercoach en (kinder)yogadocente Bodil de Bruin ontwikkelde het eerste slaapspel ter wereld om kinderen te helpen tot rust te komen. Wat ik van dit slaapverwekkende spel vond? Dat lees je hier!

 • Grutjes kookt met de groentepoeders van Okae for Kids
  Grutjes kookt met de groentepoeders van Okae for Kids

  Bevlogen onderneemster én kindervoedingscoach Ilona van Okae for Kids, introduceerde onlangs een nieuw product: groentepoeders. Wat zijn het en wat kun je ermee? Ik probeerde het voor je uit!

 • Grutjes kookt met Groente Superhelden
  Grutjes kookt met Groente Superhelden

  Berber Pander is (kinder)voedingsdeskundige en ontwikkelde een kaartendeck met recepten, een memoryspel én weetjes over groenten in één. Hoe dan? Dat lees je hier! Inclusief een lekker lunchrecept.

 • Grutjes kookt uit het Grote Vakantie Snoepboek
  Grutjes kookt uit het Grote Vakantie Snoepboek

  IJsje hier, frietje daar, de zomervakantie staat meestal niet in het teken van gezond eten. Toch hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn, als ik 'Het Grote Vakantie Snoepboek' van Lekker Pûh!!! mag geloven! Tijd voor een test.

 • Grutjes speelt Snackmemory
  Grutjes speelt Snackmemory

  Indy (11) en haar vriendje Sepp (11) testten de Amerikaanse 'Snack memory tray'. Een tof product om kinderen nieuwe dingen te laten proeven. Met gratis printable om het spel zelf te spelen.

 • Grutjes bezoekt De Kinderexpert
  Grutjes bezoekt De Kinderexpert

  Ze is kindercoach, mama, eigenaar van een online platform, schrijfster van twee boeken én ze werkt met alpaca's. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal van Kinderexpert, Saskia van der Vijver.

 • Grutjes bakt met Ralph & Jane
  Grutjes bakt met Ralph & Jane

  De bakmixen van Ralph Moorman en Janneke Rutten beloven verzadiging én hebben een hoge gemaksfactor. Daar wilde de drukbezette professor Grutjes natuurlijk meer van weten!

 • Grutjes leest Brain Balance Journal for Kids
  Grutjes leest Brain Balance Journal for Kids

  Schrijven in een journal kan heel gezond zijn: het zorgt voor ontspanning, creativiteit en helpt bij een positieve mindset. Charlotte Labee bracht een journal speciaal voor kinderen uit en deze viel onlangs op mijn deurmat.

 • Grutjes test de Tafelkaartjes van STERK & ZOET
  Grutjes test de Tafelkaartjes van STERK & ZOET

  Pedagoog en kindervoedingsdeskundige Iris ontwikkelde Tafelkaartjes om kinderen uit te dagen groenten en fruit te proeven. Daar wilde ik natuurlijk het fijne van weten, dus bestelde ik een setje.

 • Grutjes proeft de Frecious Young Box
  Grutjes proeft de Frecious Young Box

  'De Rolls Royce onder de juices', is wat ik over de sapjes van Frecious hoorde. Dat klinkt veelbelovend. Nog nieuwsgieriger werd ik toen ik hoorde dat ze nu ook een Young Box met sapjes speciaal voor kinderen hebben.

 • Grutjes kookt met het Kookspel
  Grutjes kookt met het Kookspel

  Eten moet een feestje zijn, wat mij betreft! Geen druk aan tafel of 'je moet je bordje leegeten', maar een gezellig samenzijn. 'Het Kookspel' klonk dan ook als muziek in mijn oren. Wat ik ervan vond? Dat lees je hier!

 • Grutjes proeft de Snoep Goed Box 2023
  Grutjes proeft de Snoep Goed Box 2023

  Ook dit jaar werd er tijdens de Nationale Week van Snoep Goed een Snoep Goed Box vol gezonde tussendoortjes uitgebracht. Tijd om de tussendoortjes te testen: hoe smaken ze, wat zijn echte aanraders en zijn ze wel echt zo gezond?

per pagina
© 2021 - 2024 Professor Grutjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel