Internationaal Therapeut

Bedankt voor je bezoek aan Professor Grutjes op Internationaal Therapeut!

Mocht je Het geheime dagboek van professor Grutjes en/of Professor Grutjes zoekt de uitknop nog niet gekocht hebben, tot 1 december kun je met de code 'THERAPEUT2023' de boeken tegen beursprijzen kopen:

  • Voor Het geheime dagboek van professor Grutjes betaal je dan slechts 12,50.
  • Voor Professor Grutjes zoekt de uitknop betaal je slechts 15,00.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Boeken verkopen in je praktijk
Heb je de Grutjes-boeken gelezen en ben je enthousiast geworden om ze in je praktijk in te zetten? 
Daar zijn mooie mogelijkheden voor! 

Extra verdienen met een mooie marge
Zo kun je een mooie marge verdienen met de verkoop van de boeken in je praktijk!
De marges zien er als volgt uit: 

  • Bij de aanschaf van 1 tot 10 exemplaren ontvang je 30% inkoopkorting. Vanaf 5 boeken worden er geen verzendkosten berekend. 
  • Bij de aanschaf van 11 tot 20 exemplaren ontvang je 40% inkoopkorting. Er worden geen verzendkosten berekend. 
  • Vanaf 21 exemplaren ontvang je 45% inkoopkorting. Er worden geen verzendkosten berekend. 

Ook is het mogelijk om affiliatepartner te worden. Dit betekent dat ik een partnerlink voor je aanmaak in de webshop. Je kunt deze link gebruiken in je nieuwsbrief, op je website of op social media kanalen. Koopt een klant een product via deze link, dan ontvang je een marge van 15% over de aanschafkosten. 

Gratis Masterclass bij Professor Grutjes zoekt de uitknop
Wanneer je Professor Grutjes zoekt de uitknop aanschaft voor verkoop in je praktijk, ontvang je een link naar een exclusieve Masterclass over Persoonlijk Energiemanagement. Hierin ga je aan de slag met zowel je biochemie als je brein! Tijdens deze Masterclass deelt co-auteur Chantalle Weemaes van Topstate Trainingen, alles over de werking van de actiehormonen cortisol, adrenaline en CRH, en hoe deze dagelijks invloed hebben op jouw energieniveau. Daarnaast leer je welke rol je brein hierbij speelt en hoe je deze zelf kunt gaan beÏnvloeden. In deze training van 1,5 uur leg je ook een nieuwe breinverbinding aan die je direct voelbaar meer energie gaat opleveren. Na het volgen van deze Masterclass kun je Professor Grutjes zoekt de uitknop nog effectiever inzetten in je praktijk! 

Word partner!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van (een van) de boeken en de mogelijkheden? Ik verwelkom je graag als partner! Stuur een berichtje naar info@professorgrutjes.nl en ik maak alles in orde voor je! 

 

© 2021 - 2023 Professor Grutjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel